En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


SORTIDA: Deltebre i Tortosa
  • SORTIDA: Deltebre i Tortosa
Del 26 al 28 d'octubre
Tres dies per visitar les terres del sud del Principat. Sortirem de Mollet a les 7 h en direcció a Corbera d'Ebre on un guia local ens explicarà els episodis viscuts durant la Guerra Civil del 36 en la Batalla de l'Ebre.
Visitarem el Museu i seguirem fins a Tortosa que també visitarem amb guia local, inclosa la seva Catedral. Seguirem fins a Delta d'Ebre on farem nit a l'Hotel del Delta 3* rodejat dels típics camps d'arròs.

El segon dia descobrirem el Centre d'Interpretació Món Natura, situat a la Llacuna de la Tancada on ens explicaran la fauna i món natural del Delta. Farem un passeig amb barca pel Delta fins la mateixa desembocadura del riu.
Dinarem una mariscada individual i paella marinera en un famós restaurant i retornarem a Deltebre a fer nit.

El darrer dia coneixerem el Museu de l'arròs de Camarles, visitarem la capital del Montsià, Amposta, amb el seu famós pont i farem el dinar de comiat amb copa de cava inclosa.

Preu 285 € (hab. doble o bé + 40€ ind.)

Inscripcions del 26 al 28 de setembre i de l'1 al 4 d'octubre de 17 a 19 h

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com